2e Inloopbijeenkomst

Op 18 oktober organiseren we een inloopbijeenkomst om u te informeren over de plannen voor de Sijthoff locatie in het Havenkwartier in Rijswijk. Op deze avond tonen we de ontwerpen voor de Sijthoff locatie, die op basis van het eerder doorlopen participatietraject verder zijn uitgewerkt. Wij zijn benieuwd naar uw mening hierover en gaan graag met u in gesprek!

U kunt zich met onderstaand formulier aanmelden voor de inloopbijeenkomst. Om voldoende tijd te hebben om met alle deelnemers in gesprek te gaan en uw reactie op de plannen te horen, werken we met tijdsblokken. U kunt op het formulier uw voorkeur aangeven voor een tijdsblok. Wij proberen er met de indeling zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Wat?
Inloopbijeenkomst Sijthoff locatie
Wanneer?
Dinsdagavond 18 oktober 2022
Tijd?
U ontvangt na aanmelding een tijdsblok tussen 19 en 21 uur
Waar?
Infocenter Plaspoelpolder Handelskade 49, 4e etage, 2288 BA Rijswijk

Na uw aanmelding krijgt u direct een melding per mail dat uw inschrijving ontvangen is. Uiterlijk 2 werkdagen vooraf ontvangt u per mail een bevestiging van uw deelname met daarin het tijdstip waarop u bent ingedeeld en verdere details. Deze berichten kunnen mogelijk in uw spambox terecht komen.