15 november 2022

Nieuws update Sijthoff Locatie

Fijn dat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van de Sijthoff locatie binnen het plan­gebied Havenkwartier. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het verloop van het participatie­traject en de ontwikkelingen rond deze locatie.
15 november 2022
27 september 2022

Uitnodiging Inloopbijeenkomst

Meld u uiterlijk donderdag 13 oktober aanstaande aan! Na uw aanmelding krijgt u direct een melding per mail dat uw in­schrijving ontvangen is. Uiterlijk 2 werkdagen vooraf ontvangt u per mail een bevestiging van uw deel­name met daarin het tijdstip waarop u bent ingedeeld en verdere details. Deze berichten kunnen mogelijk in uw spambox terecht komen.
27 september 2022
17 maart 2022

Terugblik en Verslag Participatie Sijthoff Locatie

Het participatietraject voor de Sijthoff locatie ging op 3 november 2021 van start met een participatiebijeenkomst bij de Loods in Rijswijk. Tijdens deze bijeenkomst en online via de participatiewebsite, hebben belanghebbenden en geïnteresseerden ideeën, zorgpunten en vragen ingebracht.
17 maart 2022
12 november 2021

Participatie Sijthoff Locatie

Het participatietraject is momenteel in volle gang. In deze eerste nieuwsbrief blikken we terug op de participatiebijeenkomst die heeft plaatsgevonden en kijken we vooruit naar de verdere stappen in het participatietraject. Zo wordt er op dit moment een online enquête gehouden waarin we belanghebbenden en woningzoekenden vragen mee te denken over de verdere uitwerking van de plannen. U leest er in dit bericht meer over.
12 november 2021