Initiatiefnemer

Statenprojekt Development

Wij zijn een projectontwikkelaar gespecialiseerd in middelgrote projecten op aansprekende locaties in West- en Midden-Nederland. In de loop der decennia hebben wij geleerd dat dit een zeer divers werkgebied is. Want de ene woonconsument is de andere niet. Door grote marktkennis en ervaring weten wij als geen ander welke doelgroep het beste past bij welke locatie en hoe je woonwensen optimaal kunt invullen. Wij geloven in de kracht van samenwerken, waardoor we kiezen voor een organisatie met een kleine kern en daaromheen een groot netwerk van specialisten. Zo kunnen we met het beste team, korte lijnen en snelle besluitvorming, snel en adequaat projecten realiseren.

Projectmanagement

VVM

Vroonstaete Vastgoed Management (VVM) geeft advies en begeleidt vastgoed eigenaren in het beheer, verduurzamen en de (her)-ontwikkeling van vastgoedprojecten. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn eigenaren en gebruikers van onroerend goed, voor wie we een duidelijk inzicht geven in de potentie van een vastgoedproject. VVM begeleidt en vertegenwoordigt de eigenaar van de de Sijthoff locatie, Statenprojekt Development, in de te volgen herontwikkelingsstrategie, bestemmingswijziging, ontwerp en de bouwbegeleiding. 

Architect

AAARCHITECTEN

AAARCHITECTEN is een full-service architectenbureau gevestigd in de creatieve hotspot LabS55 in Den Haag. Ons bureau realiseert met een professioneel team interessante en uiteenlopende projecten vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Wij zijn onder andere actief op het gebied van grootstedelijke woningbouwopgaven en complexe utiliteitsbouwprojecten. AAARCHITECTEN realiseerde in 2007 het eerste en hoogste woongebouw in Den Haag, De Haagse Toren ( Het Strijkijzer) aan het Rijswijkseplein. Een woontoren van 135m hoog met 351 appartementen, variërend in grootte, een rooftoprestaurant, fitnessruimten en een publiek toegankelijk terras op hoogte. Tussen de Haagse Toren en station Hollands Spoor realiseerden wij ook The Y, een woongebouw met 456 studenten – en starterswoningen. Op dit moment werken wij naast het Sijthoffcomplex aan grote woningbouwopgaven bij station Moerwijk, Den Haag (LEVELS), De Entree in Zoetermeer en aan een omvangrijke woningbouwopgave in Helmond.
www.aaarchitecten.nl

Participatie begeleiding

Buro Vastgoed

Bij Buro vastgoed geven we marketing en communicatietrajecten vorm voor de diverse fasen van vastgoedontwikkelingen. Een plan begint met het betrekken van de omgeving. Door goed te luisteren en samen te werken ontstaat het beste plan. We zorgen er dan ook voor dat participatietrajecten zorgvuldig, laagdrempelig en transparant verlopen.