Participatiebijeenkomst

Aanmelden voor de participatiebijeenkomst is op dit moment niet beschikbaar.

U kunt zich hier aanmelden voor de informatiebijeenkomst op woensdag 3 november 2021.
Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de Corona vereisten om deel te nemen. Lees de richtlijnen onderaan de pagina als u de bijeenkomst wilt bijwonen.

Wat?
Informatiebijeenkomst Sijthoff locatie
Wanneer?
Woensdagavond 3 november 2021, ontvangst vanaf 19:00 tot ca. 21:00 uur
Waar?
De Loods, Treubstraat 25 - 31, 2288 EH Rijswijk

Na uw aanmelding krijgt u direct een melding per mail dat uw inschrijving ontvangen is. Uiterlijk 3 werkdagen vooraf ontvangt u per mail een bevestiging van uw deelname met daarin verdere informatie. Deze berichten kunnen mogelijk in uw spambox terecht komen.

Vereisten in verband met de Corona omstandigheden
Vanwege de huidige Corona omstandigheden hebben we voor deze bijeenkomst te maken met een aantal RIVM-richtlijnen:

  • U moet zich aanmelden om de bijeenkomst te kunnen bijwonen. U kunt dit doen via de website https://www.sijthofflocatie.nl/.
  • Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname per mail, met daarin alle informatie op een rijtje. Deze bevestiging is ook uw toegangsbewijs.
  • Op de avond zelf dient u naast bovengenoemde bevestigingsmail een coronatoegangsbewijs en legitimatie te tonen aangezien de bijeenkomst in een zaal is en daarbij de horeca richtlijnen gelden.
  • Bij binnenkomst vult u een gezondheidscheck in; bij Corona gerelateerde klachten kunt u helaas niet deelnemen aan de bijeenkomst.

U kunt helaas niet deelnemen aan de bijeenkomst als u niet aan de bovenstaande richtlijnen voldoet!